Cum deveniti membru

Calitatea de membru al Societatii se dobandeste prin plata unei cotizatii anuale in valoare de:

  • 150 RON pentru medicii primari/ specialisti
  • 75 RON pentru medicii rezidenti

Plata se face in contul Societatii de ORL si Chirurgie Cervico-Faciala, deschis la BCR Unirea, cod IBAN RO86RNCB0082008403130001.

Formularul de inscriere se expediaza impreuna cu dovada achitarii cotizatiei, in plic inchis, pe adresa Societatii de pe formular.

  Descarca aici formularul de inscriere

Istoric

INCEPUTUL LUI 1908:

  • PROIECT DE STATUT SI APEL SCRIS CATRE CEI 15 SPECIALISTI CUNOSCUTI IN BUCURESTI SI PROVINCIE
  • IN SEARA ZILEI DE 13 FEBRUARIE LA POLICLINICA REGINA ELISABETA DIN STRADA CLEMENTEI SE INTRUNESC 11 DIN CEI INVITATI

Fotografii

Despre Societatea de ORL si Chirurgie Cervico-Faciala

În publicistica stiintifică românească, medicina a ocupat un loc de frunte, atât prin numarul mare de periodice cât şi prin calitatea articolelor publicate. În aceasta categorie se înscrie şi REVISTA ROMANA DE ORL periodic al Societatii Române de ORL, CHIRURGIA CAPULUI si GATULUI.

Revista a fost fondată în 1933, de catre Prof. Ion Ţeţu, Profesor de ORL la Spitalul Colţea, împreună cu colaboratorii săi şi alti chirurgi din ţară. Înca de la început, revista  a aparut trimestrial şi a fost structurată astfel încât să fie cât mai atractivă prin conţinutul sau şi să ofere chirurgilor otolaringologi atât informaţii generale cât şi experienţa din alte servicii din ţara şi din strainatate. Astfel, în paginile revistei se publicau referate generale, articole originale, studii şi cazuri clinice, tehnici operatorii, recenzii de carte, rapoarte de la congresele de specialitate, referate din reviste străine de specialitate, comentarii la comunicarile prezentate în sedintele de otorinolaringologie, din Bucuresti şi a altor societati străine structură pastrată pe tot parcursul cât a aparut revista.

TOP